Winkel

Online training: automatisch klanten vinden met behulp van jouw favoriete email programma!

195,00

In deze online training leert u hoe u automatisch klanten kunt vinden met behulp van een unieke filtermethodiek, een set van 6 tools en uw eigen email programma. Let op: u heeft 3 dagen om de training te bekijken, daarna vervalt de weblink automatisch.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Leer in deze training van 48 minuten hoe je automatisch klanten kunt vinden met behulp van jouw eigen favoriete email programma of app op je telefoon! Zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen kun jij berichten ondervangen van personen en/of bedrijven aan wie jij je product, dienst of specialisatie kunt aanbieden. Deze mensen spreken hun behoefte uit en jij kunt vanuit jouw mailprogramma rechtstreeks met hen in contact treden. Deze methode is uniek en geheel nieuw! Het zorgt ervoor dat jij na het zien van deze training veel minder (tot zelfs helemaal geen) tijd, geld en energie hoeft te steden in social media, door middel van reclame campagnes, online adverteren en/of het promoten van jouw bedrijf.

Waarom? Omdat JIJ jouw klanten zelf vindt en zij jou niet perse hoeven te vinden. Het gaat helemaal vanzelf, je hoeft slechts eenmaal in te stellen welke klanten jij graag zou willen vinden.

Wat ga je leren?

Je maakt kennis met de filtermethodiek die ervoor zorgt dat je met behulp van een scantool automatisch vragen en oproepen ontvangt van mensen en bedrijven die jij op weg kunt helpen. Je hoeft de filters die je met deze kennis bedenkt maar eenmalig in te stellen. Daarna doen ze voor jou het werk (het scannen).

Je leert een set tools gebruiken die ervoor zorgen dat het internet wordt gescand aan de hand van deze filters. De tools zorgen ervoor dat de berichten direct worden doorgezonden naar jouw inbox. Daarna kun jij onmiddelijk in contact treden met deze potentieel nieuwe klanten.

Download de video binnen 3 dagen na het bestellen van deze training, welke geheel is ingesproken door de auteur. Ik wens je heel veel plezier met het binnenhalen van jouw eigen gevonden nieuwe klanten!

Eenmalig voor de actieprijs (normaal 195 euro). #blackfriday #weekendkorting (72,50 euro).