Winkel

Individuele training: automatisch klanten vinden voor jouw bedrijf.

395,00

Categorie:

Beschrijving

Indien je graag kosten wilt besparen op jouw marketingbudget, minder tijd en energie wilt steken in social media, ben je het adverteren, netwerken, promotie zowel online als offline een beetje zat? Dan is deze training de beste voor jou. Je kunt namelijk leren hoe je automatisch gegadigden vindt voor jouw dienstverlening en producten, met slechts 1 email adres en een set tools die het werk voor je uit handen neemt.

 

Je leert in deze 1 op 1 training van gemiddeld 1,5 tot 2 uur: 

  • Filters toepassen die de vragen en behoeften van jouw gewenste klanten automatisch ondervangt;
  • Een set met 4 tools inrichten en voorzien van deze filters, die je samen met Ellis zult samenstellen;
  • Aanbevolen benaderingswijzen voor de ondervangen klantvragen en berichten;
  • Welke kenmerken deze 4 tools hebben, welke het beste resultaat opleveren en hoe je je eigen filters verder kunt verfijnen alsmede optimaliseren.

 

De investering is slechts eenmalig en levert je veel besparing op voor je marketingbudget. Eenmaal geleerd blijft de methodiek en de tooling namelijk toepasbaar. Je schiet niet langer met hagel, maar bepaalt zelf heel gericht hoe jij je klanten wilt vinden. En dit gaat voortaan automatisch!

 

Wanneer je deze training hebt besteld ontvang je van de trainster (Ellis) een uitnodiging om de training in te plannen. Samen gaan we er dan voor zitten om voor eens en altijd te zorgen dat jij geen enkele potentiele klant meer mist. Tevens zorgt dit er ook meteen voor dat je je concurrenten voor blijft.