Over ons

Door wie?

Door wie is de methode ontdekt en ontwikkeld? In 2011 ontdekte Ellis (foto rechts, eigenaresse van GeniusApps, waar deze website een onderdeel van is) een manier om automatisch berichten binnen te halen in haar Outlook programma, afkomstig van mensen die een bepaalde oproep of vraag hadden geplaatst op verschillende online kanalen. Daarna heeft zij de tool in Outlook verder ontwikkeld en de methodiek van het filteren bedacht. Bekijk ook de klant reviews op het LinkedIn profiel van Ellis.

 

Lees hieronder waarom de methodiek is bedacht en waarom deze zo uniek is. In 2018 zijn er een 4-tal tools bijgekomen die jou voorzien van een complete eenvoudige tool-set, die alle overige marketing activiteiten overbodig maken.

Ellis (eigenaar)

Mogelijk is dit herkenbaar:

Ben je net als anderen ook een beetje moe van het adverteren online en offline, het inzetten van social media en het toepassen van SEO, content marketing, facebook campagnes, Google Adwords enzovoort?

Dan heb je nu iets gevonden wat blijvend is en blijvend werkt!

Wanneer je de (online) training “automatisch klanten vinden” volgt, gaat alles voortaan vanzelf. Je bepaalt namelijk zelf wat voor soort signalen van potentiele klanten je wilt ondervangen, omdat je invloed kunt uitoefenen op de resultaten die je binnen krijgt in jouw mailprogramma.

De tools gaan voor je aan het werk, zij halen de relevante gevonden berichten direct binnen, zodra zij op het internet verschijnen. Zij wordt direct gealarmeerd via je mailprogramma (of app) en kunt de klant binnenhalen op de voor jou vertrouwde manier.

Waarom vindjeklanten.nl?

Eigenlijk is de reden eenvoudig. De methodiek is een geheel nieuwe uitvinding die nog door bijna niemand wordt toegepast, aangezien zij in augustus 2018 pas is bedacht en ontwikkeld. We bieden jou nu de kans om als een van de eerste ondernemers hiervan te profiteren, zodat je gelijk een voorsprong inneemt op je concurrenten.

De formule (of anders verwoord, methodiek) is een werkwijze waarmee je in staat wordt gesteld om automatisch berichten te onderscheppen van mensen en/of bedrijven die jij gericht op weg kunt helpen met hetgeen jij te bieden hebt. Hun behoefte sluit namelijk aan bij jouw aanbod.

Allereerst kun je de gratis demo bekijken om wat meer informatie te vergaren over wat de methodiek en werkwijze inhoudt. Deze video is echter niet de meest actuele en behandelt alleen de werkwijze in Microsoft Outlook. Momenteel zijn we bezig met een nieuwe demo die een completer beeld geeft van de tools en mogelijkheden. In de tussentijd kunt u een gratis demo aanvragen via info@vindjeklanten.nl

Ook kun je direct starten met de online training, deze kun je vinden achter het website menu Aanbod.